Feest Ballon

Hierboven ziet u een aantal van onze feest ballonnen.

Geen feestelijke gebeurtenis is echt compleet zonder ballonnen. Voor een mooie, grote feest ballon die het geheel een extra kleurrijk tintje geeft, moet u bij BubbleXL zijn. Wij leveren u de prachtigste ballonnen met afmetingen die niemand kunnen ontgaan. Wij verzorgen graag de ballonversiering voor uw feest. Onze specialiteit is grote ballonnen van 180cm. Deze kwaliteitsballonnen kunnen we bij u op locatie vullen met Helium en we kunnen ze ook voor u bedrukken met uw logo of slogan. Wij helpen u graag uw feest onvergetelijk gezellig en mooi te maken. U kunt alles online kopen en bestellen.

Of u nu een ronde feest ballon zoekt of liever voor een hartvormig exemplaar gaat, bij ons zit u altijd goed. En niet alleen is er variëteit als het gaat om de vorm, ook de maat en kleur hebt u voor het uitkiezen bij Bubble XL.

Uw feest ballon razendsnel opgepompt
Onze collectie omvat ballonnen van diverse in het oog springende formaten. Wat dacht u bijvoorbeeld van een feest ballon met een diameter van maar liefst 180 centimeter? Met dergelijke ballonnen kunt u zelfs gemakkelijk voorwerpen in de lucht laten zweven. Gebruik daarvoor wel altijd meerdere exemplaren en kijk uit voor eventuele scherpe of brandende voorwerpen die de ballonnen zouden kunnen doen knappen.

Wilt u uw grote feest ballon razendsnel op kunnen pompen? Bubble XL levert desgewenst een elektrische pomp waarmee dit een fluitje van een cent is.

Verdwijn helemaal in een gigantische ballon
Een topper in ons aanbod is ook de zogenoemde ‘climb-in’ feest ballon. Zoals de naam al zegt, kunt u letterlijk in zo’n grote doorzichtige ballon kruipen. Uw verjaardagspartij of bruiloftsfeest is geheid een succes met deze opvallende ballonattractie voor jong en oud.

U kunt uw feestballon ook laten bedrukken met uw eigen logo of slogan. Ook kunnen wij uw feestballonnen bij u op locatie vullen met helium. Graag adviseren wij u over een decoratieplan met verschillende onderdelen zoals ballonbogen, ballonpilaren, trossen met ballonnen.

Meer informatie

Grote Ballonnen  reuze ballon  grote ballon  reuze ballonnen  feest ballonnen  feest ballon  ballon decoraties   ballonnen bedrukken   informatie over grote ballonnen