Reuze ballonnen online bestellen

Hierboven ziet u een greep uit onze collectie Reuze ballonnen

Als u een leuk element aan uw feest of evenement wilt toevoegen dat écht opvalt, denk dan ook eens aan reuze ballonnen. Met hun kleuren fleuren ze iedere gebeurtenis op en met hun imposante formaat zullen ze zeker aan niemands aandacht ontsnappen.

Het kopen van dergelijke vrolijke versiersels is absoluut niet moeilijk. U bestelt de reuze ballonnen van uw keuze eenvoudig online bij Bubble XL. Al binnen enkele dagen hebt u ze in huis en kan het feest beginnen. En wie er een beetje voorzichtig mee omgaat, kan zeker meerdere malen plezier hebben van onze topkwaliteit grote ballonnen.

Reuze ballonnen in diverse vormen en kleuren

Ons aanbod aan reuze ballonnen is zeer gevarieerd. De echte reus onder onze modellen is een ronde ballon die een diameter heeft van maar liefst 180 centimeter als hij volledig is opgeblazen. Maar uiteraard zijn er ook ronde uitvoeringen verkrijgbaar die wat kleiner zijn, en kunnen we u modellen leveren in andere vormen. Wat dacht u bijvoorbeeld van een grote hartvormige ballon om uw geliefde mee te verrassen?

Geef uzelf lucht met een elektrische ballonpomp

Reuze ballonnen bevatten uiteraard reuze veel lucht, of Helium. Oppompen met een hand- of fietspomp is dan ook een aardig karwei. Wie van gemak houdt, kan bij ons terecht voor een elektrische pomp. Die pompt uw ballon in een mum van tijd op.

Multi-Link ballonnen

Wilt u een figuur van reuze ballonnen creëren voor een speciale gelegenheid? Dan hebben wij voor u de ‘multi-link’ ballonnen, waarvan u er zo veel als u maar wilt gemakkelijk aan elkaar kunt knopen. En wilt u iets echt speciaals voor uw feest, probeer dan eens een ‘climb-in’ ballon. Zoals de naam al zegt, kunt u daar letterlijk helemaal in kruipen.

Reuze ballonnen met Helium

De reuze ballonnen van Bubble XL zijn uitermate geschikt om te vullen met Helium. Helaas gaat er erg veel Helium in de grote reuze ballonnen en Helium is niet goedkoop. De ballonnen van Bubble XL zijn gemaakt van natuurlijk afbreekbaar Latex. Een eigenschap van Latex is dat het redelijk poreus is. Helium atomen zijn erg klein in verhouding tot de porien in de Latex. Dit betekent dat de Helium ballonnen langzaam leeg lopen. Kleine ballonnen van 30 cm zijn vaak binnen een dag al zover leeg gelopen dat ze niet meer zweven. De grotere ballonnen van 180cm zijn dikker en blijven een paar dagen zweven. Als we gebruik maken van Hi-Float dan blijven de Helium ballonnen vaak wekenlang zweven.

Reuze ballonnen bedrukken

Als u een bedrijf heeft met een eigen logo en/of slogan, dan is het heel leuk om uw reuze ballonnen te laten bedrukken. Wij maken gebruik van Zeefdruk technologie om uw reuze ballonnen te bedrukken. De ballonnen worden gedeeltelijk opgeblazen en bedrukt met flexibele inkt. Als de reuze ballon daarna opgeblazen wordt tot de volledige grote dan staat uw logo fantastisch mooi op de grote reuze ballon. Alle kleuren van de reuze ballonnen kunnne gebruikt worden en u kunt zelf de kleur van de opdruk bepalen. Voor en offerte van uw bedrukte reuzeballon kunt u contact opnemen met sales@bubbelxl.com of via het contactformulier.

Meer informatie

Grote Ballonnen  reuze ballon  grote ballon  reuze ballonnen  feest ballonnen  feest ballon  ballon decoraties   ballonnen bedrukken   informatie over grote ballonnen