Reuze ballonnen online bestellen en kopen

Als u een leuk element aan uw feest of evenement wilt toevoegen dat écht opvalt, denk dan ook eens aan reuze ballonnen. Met hun kleuren fleuren ze iedere gebeurtenis op en met hun imposante formaat zullen ze zeker aan niemands aandacht ontsnappen.

Het kopen van dergelijke vrolijke versiersels is absoluut niet moeilijk. U bestelt de reuze ballonnen van uw keuze eenvoudig online bij BubbleXL. Al binnen enkele dagen hebt u ze in huis en kan het feest beginnen. En wie er een beetje voorzichtig mee omgaat, kan zeker meerdere malen plezier hebben van onze topkwaliteit grote ballonnen.

Reuze ballonnen in diverse vormen en kleuren
Ons aanbod aan reuze ballonnen is zeer gevarieerd. De echte reus onder onze modellen is een ronde ballon die een diameter heeft van maar liefst 180 centimeter als hij volledig is opgeblazen. Maar uiteraard zijn er ook ronde uitvoeringen verkrijgbaar die wat kleiner zijn, en kunnen we u modellen leveren in andere vormen. Wat dacht u bijvoorbeeld van een grote hartvormige ballon om uw geliefde mee te verrassen?

De grootste Zeppelin reuzeballon is zelfs  250 cm, hoe groot wilt u het hebben? Alle grote reuze ballonnen zijn er in een groot aantal kleuren: Rood, Wit, Blauw, Oranje, Geel, Groen, Licht Blauw, Licht Groen, Paars, Roze, Transparant en Zwart.

De reuze hartballonnen zijn er ook in alle maten en kleuren. 150 cm, 100 cm, 50 cm en 30cm. Veel gekochte kleuren zijn Rood, Wit, Roze en Oranje.

En wat denkt u van onze inklim ballon? Deze is 180 cm groot en heeft een wijde nek waardoor u er helemaal in kunt klimmen. Als u er over denkt om uw feest gezellig te maken, dan is dat een leuke actie. Als u bij Youtube.nl zoekt naar Climb-in Balloons vindt u duizende mogelijkheden om op uw feest een onvergetelijke leuke activiteit te doen.

Geef uzelf lucht met een elektrische ballonpomp
Wilt u een figuur van reuze ballonnen creëren voor een speciale gelegenheid? Dan hebben wij voor u de ‘multi-link’ ballonnen, waarvan u er zo veel als u maar wilt gemakkelijk aan elkaar kunt knopen. En wilt u iets echt speciaals voor uw feest, probeer dan eens een ‘climb-in’ ballon. Zoals de naam al zegt, kunt u daar letterlijk helemaal in kruipen. Reuze ballonnen bevatten uiteraard reuze veel lucht. Oppompen met een hand- of fietspomp is dan ook een aardig karwei. Wie van gemak houdt, kan bij ons terecht voor een elektrische pomp. Die pompt uw ballon in een mum van tijd op.

Alle Reuze ballonnen van Bubble XL zijn geschikt voor Helium en zijn geschikt om te bedrukken. Neem hiervoor contact met ons op via het contactfourmulier of via een email.

Meer informatie

Grote Ballonnen  reuze ballon  grote ballon  reuze ballonnen  feest ballonnen  feest ballon  ballon decoraties   ballonnen bedrukken   informatie over grote ballonnen