Mega roze reuze hartballon, 150 cm (59")

Grote roze hartvormige reuze hartballon, erg sterk, gemaakt van 100% natuurlijk latex. Ideaal voor een feest of romantisch cadeau met Valentijn. De roze reuze hartballon kan opgeblazen worden tot anderhalve meter doorsnede. Erg geschikt voor het vullen met Helium, neem a.u.b. contact met ons op voor informatie.
Niet op voorraad
€ 14,94

Nuttige informatie:

  • Volledig opgeblazen is de roze reuze hart ballon 150 cm (59") en bevat 1,5 m3 (1500 liter) lucht of Helium.
  • De lege roze hartballon weegt 800 gram.
  • De nek van de roze hartballon is 11 cm breed
  • U kunt de ballon het beste dichtmaken met een 11 cm clip. Deze vind u onder "accessoires".
  • U kunt deze roze reuze hartballon opblazen met een elektrische ballon pomp. Deze vindt u op onze site onder "accessoires".
  • De roze reuze hartballon kan met helium gevuld worden. Informeert u bij ons via het contactformulier.
  • De ballonnen zijn gemaakt van 100% natuurlijk latex en zijn biologisch afbreekbaar. 

Deze roze reuze hartballon is bij uitstek geschikt om uw feest een speciale uitstraling te geven. Ook heel erg leuk om cadeau te doen op een bruiloft of met Valentijn. De hartballon is gemaakt van de hoogste kwaliteit 100% natuurlijk latex en is erg sterk en bijna onverwoestbaar. Hij kan heel goed gevuld worden met Helium. Opgeblazen bedraagt de inhoud 1,5 m3 en heeft dan een trekkracht van 800 gram. Als cadeau met Valentijn maakt u een onvergetelijke indruk. U kunt hem door ons laten vullen met Helium en laten bezorgen. Neem contact met ons op voor de details. De nek van de reuze hartballon is 11 cm, en kan het beste afgesloten worden met een clip van 11cm, te vinden bij de accessoires. Om deze hartvormige reuze ballon met de mond te vullen is niet te doen. U kunt hiervoor het beste een elektrische ballonpomp gebruiken. Deze vindt u ook bij de accessoires.

Meer informatie
Kleur Roze