Grote Reuze Cloudbuster Ballon 240 cm (8')

Chloroprene 240 cm (8') Cloudbuster ballooen maken van uw feest of gelegenheid in onvergeleijke gebeurtenis. Door een mix van natuurlijk latex en synthetisch latex (Chloroprene) zijn deze cloudbuster ballonnen enorm sterk en flexibel. Ze kunnen zowel binnen als buiten gebruikt worden en gevuld met Helium blijven ze weken lang zweven.

Op voorraad
Gegroepeerde productitems
Kleur Prijs Voorraad Aantal
  Kiwi Limoen
€ 65,00
0
  Paars
€ 65,00
0

Deze enorm grote Chloroprene Cloudbuster ballon is de grootste ballon in zijn soort. Het is gefabriceerd met Chloroprene, een synthetisch Latex en is extreem flexibel en sterk. Deze cloudbuster ballon kan gevuld worden met lucht en met Helium. Gevuld met Helium blijft hij weken lang zweven.

  • De hals van de ballon is 5cm breed en kan afgesloten worden met een 5cm clip, zie accessoires.
  • Het gewicht van de lege ballon is 650 gram.
  • Gevuld met Helium is de trekkracht van de cloudbuster ballon 7kg!
  • Om de ballon te vullen heeft u 7.561 liter Helium nodig. We adviseren de ballon eerst tot 40% te vullen en daarna de overige 60% met Helium te vullen.
  • Als he hi-float gebruikt blijft de cloudbuster ballon nog langer zweven.
  • Met de mond opblazen gaat niet lukken. We adviseren dit te doen met een kleine bladblazer. Zie de accessoires.
Het bedrukken van de ballon met uw logo of text kan met flexible multi-color vinyl stickers. Neem contact op via het contact form voor prijzen. Of email uw logo en text naar sales@bubblexl.com voor een prijsopgave.

De Choroprene Cloudbusters worden gemaakt door Qualatex, dit bedrijf wordt wereldwijd erkent als de leverancier van de sterkste en soepelste kwaliteits ballonnen.

Meer informatie
Kleur Licht groen