Een kleurrijke, grote ballon

Een grote ballon is mooi en opvallend en kan een vrolijk tintje geven aan een speciale gebeurtenis. Of het nu om een verjaardag, huwelijk, concert of ander soort evenement gaat, met kleurrijke ballonnen van groot formaat maakt u het extra feestelijk.

BubbleXL is dé specialist in het leveren van mooie, grote latex ballonnen. Bij ons bestelt u de ballonnen van uw voorkeur eenvoudig online. Spoedig daarna ontvangt u uw feestartikelen thuis. Makkelijk toch?

Bekijk een grote ballon eens van binnen
Bij BubbleXL kunt u terecht voor een grote ballon in diverse soorten en maten. Niet alleen leveren wij ronde uitvoeringen tot een diameter van wel 180 centimeter, maar onze collectie omvat ook sigaar- en hartvormige ballonnen. Daarnaast zijn er speciale modellen.

Zo is er de grappige ‘climb-in’ ballon, een grote ballon waar u letterlijk helemaal in kunt klimmen. Doordat de ballon doorzichtig is, kan iedereen u zien zitten als u bent ‘opgeslokt’ door dit latex monster. Dat zorgt gegarandeerd voor hilarische momenten.

De ballonkeuze is geheel aan u
Als het om ballonnen gaat, zijn kleuren uiteraard erg belangrijk. Zonder kleur zou een grote ballon toch ineens een stuk minder spannend zijn? Bij BubbleXL hebt u daarom ruime keus als het op de kleuren aankomt. En kunt u naar hartelust combineren. Wilt u één grote ballon in elke kleur? Geen probleem. Er is geen minimum aantal dat u van een bepaalde uitvoering hoeft te kopen van een feestartikel.

Een grote feestballon maakt brengt sfeer aan uw feest. De hoge kwaliteit van onze feestballonnen zorgt ervoor dat u de ballonnen ook kunt laten bedrukken en met Helium kunt vullen. Onze ballonnen gaan tot 180cm en zijn zo groot en sterk dat u er ook in kunt klimmen. Deze inklim ballonnen hebben een extra brede hals en zijn extra dik. Ze worden ook wel stepinballon (step-in ballon) genoemd.

Meer informatie

Grote Ballonnen  reuze ballon  grote ballon  reuze ballonnen  feest ballonnen  feest ballon  ballon decoraties   ballonnen bedrukken   informatie over grote ballonnen