Topkwaliteit grote mega reuze ballonnen in de maten groot, groter en grootst.

Concerten, feesten of partijen zijn prima op te fleuren met mooie, grote ballonnen. Ze geven een kleurrijk tintje aan het evenement en kunnen zelfs gebruikt worden om zaken aan op te hangen. Gebruik daarvoor wel altijd meerdere ballonnen, zodat het knappen van één exemplaar geen ernstige gevolgen heeft. 

Wie grote ballonnen zegt, zegt Bubble XL. Wij zijn dé online leverancier van ballonnen van groot formaat. Als het om ronde exemplaren gaat, varieert ons aanbod van modellen met een diameter van 60 centimeter tot gigantische mega ballonnen van 180 centimeter.

De ballonnen zijn extreem sterk en kunnen tegen een stootje.

Grote ballonnen in vele soorten en maten

Uiteraard zijn al onze grote ballonnen in vele kleuren verkrijgbaar, welke diameter u ook kiest. En natuurlijk kunt u niet alleen voor traditionele ronde modellen bij ons terecht, maar kunnen wij ook andere uitvoeringen leveren zoals grote hartballonnen en grote zeppelin ballonnen. Op onze website krijgt u een compleet overzicht van de mogelijkheden. De ronde ballonnen zijn verkrijgbaar in de maten 60cm, 90cm, 150cm en 180cm. De hartballonnen in 30cm, 50cm, 100cm en 150cm. De zeppelinballonnen zijn in de maten 170cm en 250cm. De in-klim / step-in ballonnen zijn extra dik en sterkt en hebben een wijde hals van 17cm.

Helium

Alle ballonnen zijn geschikt voor Helium, om ze extra lang te kunnen laten zweven adviseren we HI-Float. Zie hievoor de accessoires in het menu.

Ballonnen bedrukken

De ballonnen van Bubble XL kunnen heel goed bedrukt worden. We gebruiken zeefdruk techniek. U kunt per email een prijsopgave vragen voor het bedrukken van al uw grote ballonnen. Al u het logo dat u op de grote ballonnen gedrukt wilt hebben naar ons toe emailt, kunnen wij geheel vrijblijvend een digitale proefdruk voor u maken.

Meer informatie

Grote Ballonnen  reuze ballon  grote ballon  reuze ballonnen  feest ballonnen  feest ballon  ballon decoraties   ballonnen bedrukken   informatie over grote ballonnen